Primaria Marpod

Site de Primarie Rurala

Site`ul primariamarpod.ro face parte dintr`un proiect gandit experimental de d`na Anca Vasilescu, pe axa unei strategii de culturalizare rurala.

Primaria Comunei Marpod in parteneriat cu Biblioteca Judeţeană ASTRA Sibiu, au deschis miercuri, 5 decembrie 2012, Borcanul cu dulceaţă de poveşti, prima bibliotecă publică din Romania ce are la baza un concept creativ menit să atragă publicul inspre institutia lecturii.

Cuvantul Primarului

Vă mulţumesc pentru că aţi ales să utilizaţi şi acest canal de comunicare, o modalitate prin care Primăria Comunei Marpod a decis să fie mai aproape de cetăţenii şi oaspeţii săi.

….Ca Primar, dar, mai ales, ca locuitor al Marpodului, vă chem alături şi în perioada următoare, pentru că problemele dumneavoastră sunt şi problemele mele, iar rezultatele echipei pe care o conduc sunt şi rezultatele dumneavoastră.

Sper să găsiţi acest site funcţional, informativ, uşor de folosit şi, mai presus de toate, util. Creşterea continuă a numărului său de utilizatori ne arată că suntem şi aici, pe calea cea bună, întărind totodată ca dovadă de necontestat faptul că la Marpod există o administraţie publică locală deschisă şi transparentă.

Sebastian Teodor Dotcoș
Primarul Comunei Marpod

Cele mai reecente proiecte